Opojen vzpomínkou na tebe
Sedím tu sám
bezduše hledím směrem k zemi
ďolíčky na ústech
vůně, která dávno tu není
Teď s tužkou v ruce dal bych život
za princip stroje času
vrátit snad jen chvilku pouhou
a položit ruce,
na křivky tvého pasu
Pak zaploužit na love song
a užít si chvíli
společně oživit dny
kdy byly jsme jen Já a Ty.
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: fijalka, jitoush, poeta
Komentáře (0)