Vrah mé lásky
Chtěl bych mít na dlani svět
a umět spláchnout lásky žal,
vzpomínky na tebe plakat mě nutí
však víš,
kdo štěstí mi vzal...
Teď proklínám sebe i když vím,
že chyba byla na dvou stranách
ty přešla to rychle
a Já přesto chci zpátky
lásky svého vraha.
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: v.hercik
Komentáře (0)