Anotace: Představa polibku i bez přítomnosti jeho/její.
Stále jen voláš
z úzkostí tvých rtů
Voláš mé jméno
tisícem vesmírných koutů
Rty nechtějí zapomenout
že kdysi splynuly s mými
Nechtějí zapomenout
polibky něžné i vášnivé
Polibek něžný skýtá
vzdálenost pěti centimetrů
polibek na dálku
hle, vzplanula touha
v srdci rozpoutal válku
Vášnivá myšlenka
sklouzl ke koutu rtů
polibek zlehounka
už dávno nejsem tu!