Provázek radosti
Provázek štěstí visí a houpe se.
Na jeho konec nevidíš, co asi ponese?
Je tenký? To je předsudek.
Nechám vypracovat řádný posudek.
....
Už znám i výsledek z něj,
na provázku konec prostě nehledej.
Tvá radost bude dlouhá, jak přeješ si jen Ty.
Pověs na něj jak je libo všech svých barev korálky.
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Gabriela Green
Komentáře (1)
Komentujících (1)