Setkání

Setkání

Anotace: Naše od začátku do konce

Sbírka: O Princezně

Společný osud,
rozdílných nocí,
sváděl je k sobě,
magickou mocí.

Při prvním setkání,
se dívali do očí,
snad jejich trápení,
ten druhý ukončí.

Polibek - napětí,
chvilinka ticha,
srdce se rozletí,
duše jim vzdychá.

Nemohli uvěřit,
celému dění,
poprvé cítili,
tak silné chvění.

Cit tolik hlasitý,
vkradl se tiše,
vzrušením zakrytý,
šimrá je v břiše.

Nyní už tušili,
co dělat mají,
představy polibků,
dechy jim tají.

Ve víru polibků,
na chvíli zastaví,
z těch krásných prožitků,
ta slova vysloví.

Miluji tě, lásko má
Autor Salvatore, 26.03.2014
Přečteno 548x
Tipy 5
Poslední tipující: Tlachapoud, Klára Birkášová, andílek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel