Víš to je těžký, taky mám v hlavě podobnou otázku. Možná chtěla, možná ne... Záleží jen na těch dvou... Já třeba věřím že chtěla a Ty asi taky.
A Tobě tu něco zanechám, za to jak hezky je to napsaný...
29.03.2014 16:31:31 | Madanik
Díky za pochvalu a pěknej komentář. Bohužel, ona už je dál než já a né nadarmo se říká: nevstupuj 2x do stejné řeky.. I přes to, že by to dle mě teď bylo jiný.
29.03.2014 22:33:43 | Pučik
A třeba ho v další strofě či básní chtít znovu bude.. :))
28.03.2014 20:30:10 | Amable seňor Marek