Křivda kape ze vzpomínek
do písku zapomnění
jen malé tiché důlky
polověty a poloslova
v důlcích oněmí
ztrácejí význam
Jsem svobodný
výtah mi otevřel dveře
do taneční síně
a z šachty zazněl tichý menuet
Třinácté patro. Vystupuji
Potkávám modrý pohled
a zapomínám na spásný písek...
...už to nebolí
nepletu se v patrech
a modrá prý je jako nebe
občas mne život skřípne
pak příliš zebe
a křivda zapomíná na odpuštění
jen ... tebe už tu není
28.03.2014 19:28:03 | básněnka