Jako proudy řek omílají břehy,
tak i mé srdce je plné něhy.
(Díky Tobě zůstávám žít...)
Jako je nebe plné hvězd,
tak i já Tě chtěla svést.
(...a teď vím, že jen s Tebou chci být.)
Jako Bůh se umí smilovat,
tak i já Tě nedokáži přestat milovat.
(A už nikdy takto milovat nebudu...)
Jako jsou krásné květy růží,
tak i mne občas smutek súží.
(...ale i tak s Tebou navždy pobudu.)
Doufám, že si toho váží :)
01.04.2014 14:41:19 | SmallGeorge
... tak stoprocentně si tím jistá, bohužel, nejsem .... :)
01.04.2014 14:42:23 | Aiury