na cestě s eneken
.
všechno ti od pradávna proklouzává básněmi
až ke třem milířům a dál až k počátkům
v porubaných lesích na hlavu
a tvé houby už uvařily
si linky do polívky
a teď smaží jen
ryby, které
neuměly
vzít zítra
křídla na
ramena
a skvělá
a přitom
pomalu
uvadla ti
do školky
na cestě
eneken
poleť
.
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zrska
Komentáře (1)
Komentujících (1)