Polibek
Vesmírem posbírám hvězdný prach
do vlasů
lze-li s ním podlézt bolesti práh
do času
probuzení ze sna s pihami
hvězd, najít
chceš-li jednu, věz, že stíhám jí
v patách jít
připoutám se, budu se rvát jak
o život
zhasl v oceánu hvězd maják
hvězdožrout
zacítil můj pach, uf bezpočet
z řetězu
vypustil, jdou po mně ďas i čert
z nerezu
nablýskanýho, roj munice
pochybil
cíl.. aniž bych Tě byl v buřince
políbil
Přečteno 464x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Aiury, básněnka, Amonasr, Petule28, Zrska
Komentáře (4)
Komentujících (2)