já bych nechtěla být jen přítelkyně, to se budeš zbytečně trápit...
29.03.2014 19:25:02 | básněnka
Když někoho miluješ, udělá pro něj cokoliv. Budeš klidně i lhát.
29.03.2014 23:31:15 | Taya
a co on udělá pro tebe? My ženský dáváme vždycky kus sebe a nebe, jen...a to je stará zkušenoct, pro muže to není dost...
a ženská skočí třeba do pekla, aby si duši upekla, pro toho pana Úžasného
ale udělá to samé i on, tvého srdce šampion?
30.03.2014 08:02:06 | básněnka
Nic nedělá, je to chvilková slabost :), ale důležité je, že mě inspiruje, nebo všichni mě teď inspirují k psaní :)
30.03.2014 10:41:21 | Taya