To úsměv Tvých překrásných oči a vůně Tvých vlasů.
Mě vždy přivádí do rozpaků.
Vždy když slyším Tvé kroky
Srdce mi náhle divoce buší.
Tvá ústa s chutí jahody
Ty mi klidu nedopřejí.
A jen pro ten okamžik,kdy smím tě obejmout
A kdy smím tě líbat.
Pro ten okamžik stojí za to žít.
Beruško moje já čekal na tebe 30 let.
A už nemám čas,už nechci víc čekat
Jsem blázen a magor,obyčejnej kluk z Brna
Cvok a neřízená střela.
Ale ten magor tě nade vše miluje.
Nikdy jsem neměl v životě moc štěstí
Do okamžiku než jsem potkal tebe.
Nemám zlatý kreditky.
Ale mám srdce a to je už teď jen tvoje.
A můžu ti slíbit
Dokud tu budu stát
Dokud budu dýchat
Dokud bude mé srdce bušit
Dokud budu cítit bolest
A vnímat radost
dokud bude slunce hřát
A měsíc zářit
Budu tu po Tvém boku stát.
A i když ti život hodí klady pod nohy
Tak já je odklidim.
Já už tě nechci ztratit MILÁČKU