Šeptání
Já slyšel jsem ptáčky,
šeptat krásná slova.
Já slyšel jsem říčku,
si jen tak prozpěvovat.
Slovo po slůvku,
já pečlivě zapsal,
Tak chvilku postůj,
věř, že je to pravda.
Prý jednu krásku,
viděli v lese,
Jak klacíky sbírá,
kam je však nese?
Tuze byla krásná,
jak hvězdné nebe.
Poradili mi,
že hledat mám tebe!
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska
Komentáře (0)