Anotace: Poznáš že můžeš milovat. Miluješ a poznáš samotu.
Také mi připadá, že píšeš hezky a svým vlastním způsobem. Nic jednoduchého, musíme přemýšlet ... a to je dobře.
04.04.2007 23:17:00 | marllichy
Tvé básně jsou vesmírem inteligence, emocí, hloubky citu, snů i lidského reálu... jsi pro mě novou studnicí modrých stránek, díky ;-)
26.01.2007 21:35:00 | Levandule
s kometou mám zkušenosti,
plameny s větrem mi lásku pěly,
snad, že dobrý jsem nebyl dosti
jen vous mi zůstal ohořelý..
:o)J.C.s
dík za komentář
26.01.2007 16:21:00 | j.c.
Je to dobré...jen bych trochu ubrala na délce,vím,ono je to těžký,ale podle mě se v tom člověk trochu ztrácí... a nemůžu dát stovku,něco mi tam nesedí...možná jsou to ty dlouhé verše...já je psát neumím,to je pravda,ale i je nerada čtu,jak už jsem napsala,lehko se v nich ztratím,pokud nejsou napsány dokonale...jinak,obsahově a některá sojení slov,skvělé..
26.01.2007 15:59:00 | loveSKA