Pro uhlíky ze rtů
velebnýho lhaní
kropenku štiplavýho dýmu
doutníček ztuhlejch svalů
spodničky prstů
pro líbání něžný brady s jedním důlkem
pro hlasy
vrbovej proutek jarní veselice
pro záhady
pro lásku s velkým eL
pro tebe
pro ptáky
i pro popel
v nás