odešla-
odešla už se nevrátí
její silueta ztrácející se
v ranním slunci
chtěl bych zmoudřet okamžikem
a něco říct
zakřičet
naposled udělat cosi bláznivého
dál už jen tma-
černočerná tma
jsou věci mezi nebem a zemí
pocity
které ani slunce neprosvítí
moudrý nebo blázen
všechny stejně
láska bolí