Anotace: Do světa radosti.
Pojď se mnou
Upadl jsem v zapomění
Tvých nekonečných slov
a ve spánku, v opojení
vstal jsem, hledat nov
Utíkal jsem lovit Tvou duši,
každý tep Tvého srdce,
i kdybych šel s pouhou kuší,
ulovím Tě, ó má lvice
Jsem sobec,
chci s Tebou uletět,
vyběhnu kopec,
ať najdu Tvé perutě
Unesou nás do jiných světů,
kde nemusíš vyřknout onu větu
Kde nemusíš nic dokazovat,
kde nemusíš se odhalovat
Do světa duší i mrtvých těl,
nikoho neruší ani rány z děl
Do světa nekonečných možností,
do světa… naplněného radostí
Nádherné,procítění dílko,které zahrálo na mojí strunu momentálních pocitů.Díky moc
06.04.2014 14:49:48 | Mates.21