Jsem šťastný a přece ne.
Jsem klidný a přece ne.
Zmatený ,totálně ztracený
V labyrintu našich duší .
V mém srdci
Neustále kus Tebe.
Poprvé v životě mám vše co jsem si přál
Ale poprvé mě také svírá strach.
Neustálé otázky a kde je Anděl?
Aby mě zase pohladil a pomohl.
Ležím v posteli,čas běží
V hlavě mě straší otazníky
Láska a přátelství
Dobré zaměstnání
A přece šťastný a nešťastný
Ten strach začíná být silnější a silnější.
Že vše se jednoho dne sesype
Že se na mě štěstí zase vysere.
Jak jsem silný
Tak jsem náhle slabý.
Jak ven z toho labyrintu
Plného otazníků a strachu
Anděli můj prosím pomoz mi
Kde jsi,potřebuji pomoci.....