Anotace: Když se chvějí.
Kouty obočí
Kouty Tvého obočí
se velmi chvějí,
svět kolem otočí,
svou píseň pějí
Božsky pějí
o rozechvění,
u srdce hřejí,
jak rozednění
Jsou tak nesmělé,
jsou neskonale milé,
i když je neděle
cit srdcem, dálkou míle
Pohyby jejich dnů
mi tiše radí,
že unáším Tě v snu,
Ti lépe tají
Chtějí sen,
reálnější realitu,
výplod jen,
jak příběh v Narutu