Už od začátku konce
mě trápíš
pohledem na tvé utrpení
a pak ještě tvrdíš
že je ti fajn
Přiznávám
že přívlastek ex se k tobě
prostě nehodí
ale musíme si zvyknout,
je to pro nás oba to nejlepší
Rozpouštíš
chemický vazby mejch básní
Přestaň, prosím tě přestaň!
nechci mít sílu to snášet
počtvrté
Vrať mi mé formičky
a pusť mě na písek
Už do mě nerýpej,
Nepatřím ti