Anotace: I když další šanci spolu nedostaneme, přesto si o ní sním. Váhám a přemýšlím jaké by to asi bylo.
Díky za komentáře a tipy. Jsem rád, že se líbí a že jsem se v tom nenašel jen já sám.
07.04.2014 18:46:50 | Pučik
Očividně je třeba na správném nástupiště přesednout do jiného vlaku. ;)
07.04.2014 16:15:27 | SmallGeorge