Láská
To jsou dva našlehané bílky
Dejte jí čas
Prostor uležet
Radši nevědět
Ona opadne
A že vám radí něco jiného
Váš vnitřní hlas?
Vzpomeňte
Mix kapek deště – sněžení
To marné snažení
Když stavíte sněhuláka
To mi promiňte
A co když v hlavě huláká
Tohle je vězení
A že není?
Láskou brečel bych
Pro ni.