Sotva držím cigaretu
Chystá se další zátah
Na moje plíce
Na holky z kabaretů
Když přejedeš si prstem
Linie retů
Vletím
Do útesů
Mám pocit že vyskočím z kůže
A holka
Má duše to může
Umí
Po stonku doprostřed
Žlutých květů
Žárlivých popletů
V zájmu našich střetů
Rozhlížím se pokaždé
Vpravo vlevo
I když si strany pletu
A je jedno
Zda se šourám
Nebo ženu
Je mi jasné
Že mě stejně srazíš
Cestou do Edenu..
Působí pěkně spontánně, hravě, nenuceně a má v závěru i dobře vyvedenou pointu, což je vždycky vítaná třešnička i na jinak chutném dortu... :-)
08.04.2014 14:58:29 | Amonasr