Něco mi říkáš?
....je pozdě
na závěry
nevěry
jsou všude a smrdí
jako lejna psí
jen je člověk
nevidí
někdy
Chodím za ruku s leskem
na srdci
někdy
nechodím a jsem
doma
a chci Tě
...
Tolik nás zas není
(bráním se)
lovit
love
vole, tak kde jsi
já tě hledám
čekám
a nejde udělat
víc
než nadobro
odejít ...