Anotace: Nevážení si abstraktních pojmů, které jsou na dosah...
Obejmutí je polibek těla,
ač bývá bezplatný, někdo ho nemá.
Nejhezčí věci cenu neznají,
přesto v zapomnění padají.
Lidský tvor si neváží něhy,
nic cennějšího nad ní není.
Opravdovou lásku zakrývá stín,
květiny nestačí, to já vím.
V minulosti lidé neznali moc šancí,
nyní si i klidně hodí mincí.
Panna či orel rozhodne,
ještě se vemou toho dne.
Dnes je IN dělat, že jsme v páru,
špatný však bude bod varu.
S citem si hrajou jako s karty,
v klubu, baru i na party.
Bohémský život je ten pravý,
pro většinu zní jako vadný.
Čekáš na někoho, onoho partnera,
drží Tě nad vodou jako podpěra.
Místo citů mít jen křídla,
míjet bubliny a kapky z mýdla.
Emoce zamknout do šuplíku,
zabalit si pod opasek jen dýku...