Bílá růže
Anotace: pro ženu rozhodně nejkrásnější událost v životě
Zavěšená do otcovy paže,
oděná v té nejbělejší róbě,
v ruce kytici - bílé růže,
až vykročím vstříc Tobě.
Do kroku píseň hraje,
lidé stoupají si při sobě,
i to nejledovější srdce taje,
to až vykročím k Tobě.
Nervózní rozdávám úsměv
jako svatý anděl z nebe,
pak skončí Elvisův zpěv,
až zastavím se u Tebe.
V očích máme jeden sen,
dlaně semknuté k sobě,
naše životy spojíme v jeden,
až vykročím uličkou k Tobě.
Přečteno 552x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)