Ležím v tvé dlani
je měkká a bezpečná
jako polštář
a trochu se bojím
že usnu
Teď
při východu slunce
v prázdné studovně
tvůj pohled zapadá do šrámů
a čar
které mi kdosi vykreslil po těle
Jsi tak blízko
cítím jak dýcháš
a kradmo počítám tvoje pihy
zatoulané nezbednice
Máš oči v barvě ledu
A malou jizvu na čele
Suvenýr z dětství?
A tvé rty
kdo je líbá?
asi usnu
tvá krása
mě kolíbá