Nikdy jsem nedoufal
V tmách proplouval
Ke stínům promlouval
A najednou
V naději světlo září
Aura vlasů té Tajemné
Pohled plný něhy
Jemný úsměv
Z bouře vracím se k pevnině
Světlo majáku trhá tmu
Vzduch voní krásou.
Hodně štěstí ;-) slovy klasika: ,,Miluj miluj, máš-li koho a neohlížej se na nikoho."
10.04.2014 18:23:40 | Adellide