Anotace: Báseň jsem složila když jsem se pohádala s mým tehdy nejlepším kamarádem. Složena roku 2013.
Ono se to nezdá, ale hádky s kamarády bejvaj nejtěžší... a krásná básnička ;) :)
13.04.2014 18:40:37 | Aiury
já bych jen nahradil slovo 'kamarád' za 'přítel': kamarádů, já osobně, mám dva tucety, ale přátele mám jen dva ... a jsou to dva lidé, co jsou opravdu blízko. :)
13.11.2014 00:11:15 | ElaJah
Pravda.. Jsou to ti, v které vkládáme své naděje, svěřujeme se s tajemstvími a pocity, jsou to ti, kterým věříme. O to více potom bolí hádka a případný rozchod, byť jen dvou kamarádů.
Děkuju moc, jsem ráda, že se líbí :))
13.04.2014 18:45:08 | Půca
Přesně tak! O to je pak ale těžší se s nima smířit ;) A nemáš zač :))
13.04.2014 18:49:49 | Aiury
To je na tom právě vůbec to nejhorší.. Bohužel, někdy to ale nedopadne tak, jak bychom očekávali, nebo jak bychom chtěli.. A to je pak tam "nejlepší" nálada na to, složit nějakou básničku.. ;)) Stejně díky!
13.04.2014 19:00:40 | Půca