Touha
Toužím padat k zemi,
toužím se vznést...
Toužím projít peklem
a letět třpytem hvězd...
Toužím stát se půlnocí i ránem,
dámou na šachovnici,
poraženým králem...
Toužím plížit se k Tvým snům,
za bílého dne,
padnout Ti ke kolenům
Toužím Ti být blízkou i vzdálenou,
věčně dychtivou i znavenou
Toužím být pírkem ve Tvých vlasech,
ukolébavkou v dobrých i zlých časech.
Toužím spát pod srdcem,
co do tmy zpívá své básně,
toužím spát pod Tebou, než nad námi nebe zhasne...
Toužím říci sbohem touhám svobodným,
nahým, pochybným...
Toužím dál nebýt Ti jen pouhou,
toužím být Ti vším,
toužím být Tvou touhou...
Přečteno 571x
Tipy 9
Poslední tipující: AndreaM, SmallGeorge, Aiury, Zrska
Komentáře (3)
Komentujících (3)