Anotace: Tuto báseň sem napsala pro svou kamarádku, bylo to v noci ve tři hodiny, probudila sem se ze sna, přitom sem brečela a přemýšlela .. neopětovaná láska je ta nejhorší ..
Myslím, že na to, žes psala básničku ve tři ráno, je celkem dobrá :) Je vidět, žes to opravdu psala plna citu, je to v básni "cítit". A ano, souhlasím, že neopětovaná láska je strašně bolestivá.
A co se týče kamarádky, pokud by se ti smála, že se ti líbí kluk, který jí ne, vůbec bych to neřešila. Každý máme svůj vkus, každého z nás přitahuje něco jiného. :)
11.04.2014 15:52:25 | Aiury