Nahá dáma
Uvnitř srdce vznikla prasklina.
Za jméno které proklíná.
Pod povrchem kůže.
Duše vzlyká, jak jen může.
Nad hlavou se vznáší.
Černý mrak zašlých vášní.
Vedle lýtka leží.
Vlčí mládě zrozené ze lží.
Kolem ramen se obepíná
Noční motýl, netančící smutná balerína.
Ona nahá stojí sama.
Opuštěná, krásná dáma.
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Zrska, SmallGeorge
Komentáře (3)
Komentujících (3)