Jako tisíc klarinetů
slyším souzvuk našich srdcí
znějc jak stroje geodetů
zkoumajíc naší planetu.
Jako poupě magnólie
rozkvétá můj úsměv,
když dotknou se mě ruce Tvoje,
hebké jako květ lilie.
Jako bílý holoubek
cítím se já ve chvíli,
když Ty, jak nesmělý motýlek,
věnuješ mi svůj polibek.
Jak tiché vzdechy andělů
moje duše Tvoji volá,
když opouští svojí celu
a obydlí Tvou citadelu...
Máš tady moc krásná přirovnání
15.04.2014 23:41:43 | contionor
:) Děkuji :) Jiní mi řekli, že je to prý klišé... a že prý tu "przním" češtinu :D :D
15.04.2014 23:43:03 | Aiury