ráno

ráno

Anotace: :)

Dny pomalu mizí
svět kolem je cizí
vyraší květy růží
a odkvetou

Vše kolem se ztrácí
už odlétli ptáci
a najdou se tací,
co tvrdí, že cestu domů nenajdou

V tom zmateném světě
vím jenom, že chci tě,
že jsi jediný, kdo je se mnou

Jsi hvězda mých nocí
když ve tvých očích
jak laň před lovci
najdu klid před černou tmou

Když ticho vzrůstá
a je jen tma pustá
tak tvoje ústa
najdou odpověď mou

Už není neznámo
ty jsi moje ano
až nás probudí ráno
chci být tvojí jedinou
Autor robbiP, 12.04.2014
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Zrska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí