Krásné je milovat,
druhého v srdci chovat,
chtít při něm stát,
nechat si o něm zdát.
Že bude líp,
o tom snít,
avšak jen já takhle sním,
a nevím, zda vůbec smím...
Ztracená duše bloudící,
o jeho lásce stále snící.
Pořád však věřím na zázraky,
tak zkus to jednou, můj milý, taky...