Srdeční POLOVINA PRAVÁ
zdála se být vždycky zdráva,
však předsíň napadla bolest
a pravou komoru šelest
způsoben
mikrobem
zvaným "láska".
Srdeční POLOVINA LEVÁ
pomalu umdlévá.
Levá předsíň rozdrásaná
a komora udusaná
slepou důvěrou
s následnou nevěrou.
SRDEČNÍ HROT udává pomalu
ústupek chorálu
srdečních úderů
gondoliérů.
AORTA do srdce
přivádí absence
štěstí a veselí.
A autosugesce
srdce okyselí.
PLICNICE ze srdce
odvádí směsice
citů a pocitů
v návalu soucitu
nesouc reciprocitu.
V moment, kdy ENDOKARD
se rozpadne na tisíc miliard
a MYOKARD
postihne infarkt,
EPIKARD zapraská,
PERIKARD popraská
a v srdci vedví
zlomí se ledví...
mám operované tak vím bral jsem si všechnu starost světa na své břímě a ted již beru jen polovinu
14.04.2014 15:04:14 | vodnař