Hranice
Na hranicích do srdce mého nechávám Tě stát,
odlož všechny zbraně,
musím Tě prohledat
Svlékni si šaty
a čelem ke mě stůj,
dívej se mi do očí
a po mě opakuj
Uvnitř srdce nemůže se lhát,
nemůže tam nikdo cizí,
nelze duši oklamat
Vnést dovnitř štěstí a lásku,
to bys měl,
slíbit to,
co před Tebou nikdo neuměl
Když Tě pustím k citům svým,
skrze vesmír s Tebou poletím
Tak odlož vše co máš
a prázdnou dlaní
pohlaď mojí tvář
A uchovej do ní celou svou lásku,
za hranice srdce dáš mi sebe v sázku
Tak kráčej dál...hlouběji...až tam..
kde z pramenů vyvěrám...
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: fijalka, Inna M., jitoush, SmallGeorge, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)