Být malá, malinká
Nechat se vdechnout
Průdušnice, průdušky, průdušinky, plicní sklípky
Cestovat krevním řečištěm
A prohlédnou si tvé srdce zevnitř
Prozkoumat jeho klenby pečlivě, jak strop Sixtinské kaple
Levá předsíň
Na čem stojí tvá láska ke mě?
A proč občas usmíváš se tak smutně?
Levá komora
Prosím zpomal, tvé srdce tepe tak rychle!
Ještě jsem nezjistila, co použil tvůj architekt!
Aorta, tepny, vlásečnice
Skrz tvé konečky prstů se vracím zpátky k sobě
aniž bych věděla, co tě váže ke mně.
Být malá, malinká...