V srdci si čtu ty staré zprávy .
V hvězdy schované smsky.
Nikdo neví a netuší
To jen pocity mý hlavy,mě děsí.
Růže bodají
Smích v pláči
Smrti v náručí
A Anděl co mě hladí
Pocity,které chladí
Nikdo nemá ponětí.
Vlci mi ohryzávají duši
Děsí mě ty zvuky mých uší
To pro změnu vzlet jedné vrány
Proč mě stále straší jejich křiky
Mý hlavy detaily
Měsíc divně svítí
A strach je blíž a blíž
Svírá mě hnusný a odporný pohled očí vlčích
A kolem proletěla vrána.
Obloha oněměla
Andělům došli slova
Ta zlá teta Vrána
Máchla křídly
A vlci byli zasyceni
Další hvězda
Další stín
Zrůda dokrmila
Svůj splín