Anotace: Asi jsem se zamiloval a toto ze mne vylezlo... Je to po menší úpravě, v zápisníku to mám jinak, ale snad to půjde, posuďte.
Hlt za hltem,
skleňka za skleňkou,
láhev za láhví,
smutek se rázem
vytratí.
Nevíš jak dál,
nikdo ti neporadí,
čekáš na konec,
snad se za tebe
někdo pomodlí.
STOP!
Nevzdávej se,
ona tě miluje,
jako ty jí,
srdce ti daruje
a život s ním.
Otevři oči,
přestaň se litovat,
možná čeká,
až jí začneš milovat TY,
tak jí to pověz,
vyznej se jí.
Přestaň snít...
Blouzníš...