V oblacích
Když vlítl jsem na Venuši do oblaků
vidím všechno rudě
hausnumera v převodní tabulce tlaků
k taneční etudě
mé na bázi CO2 se předhánějí
v nabídkách emisí
kapiček potu na skráních pregnantněji
nežli je chtíč vzkřísí
neříkej, že se to stává - lesk se pozná
na očích, hedvábím
malovaným cloněných, kéž není hrozná
lež, jíž přízeň vábím
zrovna tu Tvou, na Venuši je místa dost
k ležení, v té dálce
magmatických krbů vášně, jedna radost
spát po generálce
Přečteno 435x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, SmallGeorge, Amonasr, Zrska, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)