Nechci se víc už bát bolesti
Nechci víc dotýkat se minulosti
Chci aby vítr dál foukal
Chci aby v mém srdci dál oheň plál
Nechci už více žádný otazníky
A značky STOP chci ničit
A nebát se další zatáčky
A pro jednou bolesti zbořit
A jeden den
Jenom tak
Vylitnout ven
A s Bohem si potykat
Číst si smsky
A zachovat si jen ty nádherný vzpomínky
Už nebát se zvedat telefony
A jen tak utíkat v bouři
Do sněhu vložit něhu
Do hvězdy vrýt okamžiky lásky
A nebát se mít sny
A nebát se přijmout trochu touhy
V duši být stále puberťák
I přes to,že čas mi vzal ty roky
A dostat zase od osudu do držky
A klidně pokleknout
Protože pak by to nestálo za nic
Tak nechte ohňe plát
Ať je na co vzpomínat