Rytmika verš by ti celkem šla, rýmy ale jsou dost jednoduché...jak dlouho píšeš?
15.04.2014 22:49:22 | Robin Marnolli
Děkuju :) Jojo, tak nějak se řídím heslem, že v jednoduchosti je krása ;) No, těžko říct, podle nálady a začala jsem tak v roce 2011 - 2012 .. Ale ty stojí za prd ;)
23.04.2014 21:38:44 | Půca
Jestli můžu trošičku poradit, zkus mrknout na www.rymy.cz
Tam jsou různá základní pravidla poezie. Ne, že by ses tím měla řídit za každou cenu, ale...pomůže to, když to využiješ, nebo alespoň trochu pochopíš.
Mě to taky pomohlo.
RM.
23.04.2014 22:52:20 | Robin Marnolli