NE
Anotace: Já na vás prostě nedám...
Já nechci a chci co nechci
a nechci co chtějí
a chci ji
jak sakra poznat kde končí vlak
kde je ten co to
má
a nemá řídit
břídil jeden
chodím a chodím
nedohoním vlak
už mi ujel
a je to lalalala
a taky Don don don
a já už nevím ani
kde snad hlava?
Nebo pes
vždyť je to jedno
stejně je to jedno
stejně je jiná
a já?
ji chci...
Komentáře (1)
Komentujících (1)