Křídla
Anděl, který spadl z nebe,
našel zrovna právě Tebe.
Křídla má zlámaná
a srdce se chvěje,
natáhni ruce
a ucítíš jak hřeje.
Umí hořet, umí plát,
jen musíš chvilku tiše stát.
Pak se i třeba stane zázrak
a obě srdce už nebudou váhat...
Přečteno 561x
Tipy 3
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)