Anotace: Déšť,na zázrak se mnou věř, Déšť,v jednom rytmu je náš tep, Déšť, bere nám ze rtů dech
Déšť
Do mé duše nahlédnout smíš
Teď v závoji ticha, přicházíš blíž
Beze slov láska mluvit začíná
Prostor, čas, snadno protíná
Je to chvíle tajemná
Ať je stále chráněná
Déšť a melodie do okolních střech
Déšť, bere nám ze rtů dech
Jen déšť
City láska někdy zamíchá
A důvod nikdy neříká
Než červánky se rozplynou
Buď tu se mnou, s každou vteřinou
Je to chvíle tajemná
Ať je stále chráněná
Déšť, na zázrak se mnou věř
Déšť, v jednom rytmu je náš tep
Déšť, bere nám ze rtů dech
Ten déšť
Jen déšť
Ty,Já
jsme věčný déšť
(Hanuš Šparlinek, 17.4.2014, pod vlivem melodie Dave Gahan –Stay)