Anotace: Možná vám to je povědomé. A nepletete se, tohle je poupravená verze jedné z mých básní. Inu, učím se :-) ...(thanks ruach)
děkuji za hodnocení :-) co se téhle básně týče, tohle je poupravená verze. To mi kámoška takhle helpla, že předtím to nebylo ončo, tak nevím. Jednomu se líbí víc to a jinému zas to druhé. Ale děkuji moc za hodnocení, udělo mi to radost :)
25.03.2007 18:42:00 | Nikytu
je dobrá...snad jen trochu moc stručně popsaná a prostě mi nějak tolik pocitů nedala...i přes to, že tys jich musela být plná;)...
drž se!...;)
25.03.2007 18:16:00 | Lizzzie
klásňoučká:)
víš,moc si toho vážím,co jsi mi napsala...nejsou to pro mně jen PÍSMENKA....vyvolává mi to hezký pocit v srdíčku:)...to,co píšu...vychází mi to ze srdce...a to,co vychází ze srdce nebývá prý nikdy směšné...??
taky se mi líbí Tvé básně:)budu Tě nadále sledovat:)
papa:-*
23.03.2007 22:10:00 | lonely.princess