Cukrová vata
Anotace: Nic už není tak sladký, jako dřív. Jako s tebou...
Kde mám své růžové brýle?
a vůbec..
Kde je ten úsměv dívky,
která mi ty pohádkové brýle dala?
Život s ní
pro mne tak sladký,
něco jako cukrová vata.
Přesto všechno zarynčel zvon
a pak,
pak úsměv ze mě smůla sťala.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
Komentáře (0)