Zmatek
Mám v těle zmatek
Kdosi zničil mé kruhy
Pár něžných zkratek
Vedoucích do záhuby.
Hlava ví, co by,
Srdce však netuší
Po poušti Gobi
Oáze v náručí.
Dvě temné oči
Vpily se do mých,
Co mám si počít,
Když nerozumí.
Amor je zrádný,
Už zase minul,
Pohledem kradmým
Zastírá vinu.
Mám v těle virus
Chorobu zhoubnou
Chci lék či sirup
Injekci bodnout,
Transfúzi do žil
Nebo pár obkladů,
Doktore, pomoz!
Zbav mě všech dohadů.
Komentáře (2)
Komentujících (2)