Šumí
Za oknem šumí
Noc ve svém županu
Že tančit umí
Sen můj si umanul
V ospalém tichu
Postrádá zábrany
Sůl na jazyku
Song stokrát ohraný
Šum vloček časem
Zebe nás za krkem
Noc usmívá se
Když něhou rozkvete
Pak tiše šumí
Vevnitř i za oknem
Že tančit umí
Dokázal i můj sen
Komentáře (2)
Komentujících (2)